All jobs in Amsterdam:

And many more...

Jobs Amsterdam

Projectmanager (2fte)

Spread the love

Projectmanager (2fte)

Find a job in Amsterdam

Opdrachtspecificaties
Referentienummer: BTIT34794
Omgeving: Amsterdam
Startdatum: per direct
Duur: 12 maanden
Optie op verlenging: Niet bekend
Aantal uur per week: 38
Intakegesprek: Tussen woensdag 28 oktober en dinsdag 3 november
Sluitingsdatum: Maandag 26 oktober om 9.00 uur. Reacties na deze tijd zullen in principe niet worden meegenomen in het selectieproces. 

BlueTrail is op zoek naar twee Projectmanagers voor 38 uur per week.

Opdracht/functie omschrijving:
De BU Energie uit Afval (EuA) biedt haar klanten verwerkingscapaciteit voor (brandbaar) afval en verkoopt de hiermee opgewekte energie; accepteert en verwerkt afval tot energie en warmte, met maximale aandacht voor de veiligheid van mens en milieu en is verantwoordelijk voor het technisch beheer, de uitvoering van het technisch onderhoud en de investeringsprojecten van de organisatie.

De afdeling Revisie & Projecten is verantwoordelijk (veiligheid, budget, kwaliteit en tijd) voor de volledige planning, ontwerp, werkvoorbereiding en projectmatige uitvoering van alle stop gebonden revisies, modificaties en onderhoud. Tevens verantwoordelijk voor de uitvoering van de Capex projecten, binnen de bestaande productie-omgevingen.

Als projectmanager zorg je dat de projecten, met de benodigde mensen en middelen, vanaf het maken van het projectplan tot en met de overdracht naar de productie in goede banen worden geleid binnen de afgesproken budgetten, kwaliteit en tijd. Dit betreft projecten voor alle BU’s en de verschillende technische vakgebieden.

______________
Check out this vacancy


Spread the love